BIKE finder – anti diefstal voor je fiets verstopt in een achterlicht

De BIKE finder is een achterlicht voor je fiets met een ingebouwde anti diefstal functie. De BIKE finder heeft een ingebouwde bewegingsdetector, GPS tracker en SIM kaart. Als je je fiets geparkeerd hebt en er beweging gedetecteerd wordt stuurt de BIKE finder je automatisch een sms. Vervolgens kun je de BIKE finder bellen en ontvang je een sms met de exacte locatie van je fiets op google maps inclusief foto van de plaats.

 

De BIKE finder maakt gebruik van een SIM kaart om je berichten te kunnen sturen. Hiervoor kun je gebruik maken van een prepaid SIM kaart naar keuze. Je zit dus niet vast aan een maandelijks abonnement

De BIKE finder heeft een onopvallend design en is niet te onderscheiden van een gewone fietslamp. De BIKE Finder is spatwaterdicht. De ingebouwde batterij heeft een levensduur van circa 14 dagen en kan makkelijk opgeladen worden met de bijgeleverde oplader.

Als je dus een diefstal beveiliging zoekt voor je e-bike, racefiets of mountainbike dan zou de BIKE finder een goede optie kunnen zijn.

Hoe werkt de BIKE finder

Koop de BIKE finder bij BOL.com

BIKE Finder GPS-tracker voor fietsen, Raak nooit meer uw fiets kwijt
BIKE Finder GPS-tracker voor fietsen, Raak nooit meer uw fiets kwijt
Mogelijk niet beschikbaar
Klik om dit product op bol.com te bekijken

Plaats een reactie