Bikelogger – anti diefstal gps tracker en logger voor je fiets

De Bikelogger is een handige gps en anti diefstal tracker aangedreven door je dynamo. De bikelogger is een klein apparaatje dat past in de stuurbuis van je voorvork en houdt je snelheid en gereden afstand bij, ook als je telefoon niet in de buurt is. Je sluit de gps tracker op je dynamo aan en hoeft daardoor dus nooit batterijen op te laden. (Alleen aan te raden als je een naaf dynamo hebt. De wrijving is dan bijna verwaarloosbaar.)

 

Ultieme fietscomputer

Met de BikeLogger app wordt je telefoon de ultieme fietscomputer. Met de bijbehorende app kun je je telefoon omtoveren to een gemakkelijk te lezen, handsfree wijzerplaat die je fietsgegevens in real-time weergeeft en dat met een unieke precisie.

Zelfs als je je telefoon niet bij je hebt, registreert ude BikeLogger elk detail van je reis:

  • Snelheid: binnen een nauwkeurigheid van 0,1 km / u
  • Cadence (Beta)
  • Buitentemperatuur
  • Reisafstand en duur
  • Reistijd (van begin tot eind)

Het discrete ontwerp van de BikeLogger is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. De BikeLogger is onderhoudsvrij en vereist geen batterijen.

Diefstal beveiliging voor je fiets

Wil iemand er met je fiets vandoor? De BikeLogger waarschuwt je onmiddellijk. Door de alarmfunctie van de app te activeren kan de BikeLogger de diefstal van je fiets effectief verhinderen. Dankzij de moderne Bluetooth technologie biedt de BikeLogger alarmbeveiliging tot 100 meter van uw smartphone. BikeLogger detecteert zelfs de kleinste beweging van het wiel van je fiets.

De Bikelogger is in Nederland te koop bij Conrad.nl, prijs €129,= gratis verzending. (Prijs per 10 juli 2017)
Bestel de Bikelogger nu bij Conrad.nl

Bekijk de bikelogger op video