Everysight Raptor – slimme AR fietsbril met live routeinformatie in je brillenglas

De Everysight Raptor fietsbril is een slimme AR fietsbril die je tijdens je fietsrit van nuttige informatie voorziet. Deze informatie verschijnt dus terwijl je door de bril kijkt. De bril kan verschillende soorten informatie tonen o.a. snelheid, afstand en hartslag maar bijvoorbeeld ook notificaties en sms berichten. Tevens kun je onderweg makkelijk foto’s maken van je fietsrit – hier hoef je alleen de bril maar even voor aan te tikken. Een super handige fietsgadget dus!

 

Everysight BEAM – technologie

BEAM is een see-through display technologie die informatie direct in het gezichtsveld van de drager toont met behulp van de lens. Dit voorkomt afleiding en vermoeidheid van de ogen en zorgt er ook voor dat je uitzicht niet belemmerd wordt. Deze techniek wordt ook gebruikt in de helmen van 90% van straaljager piloten en zit dus ook in de Everysight Raptor fietsbril.

Navigatie

Terwijl je de bril op hebt zie je via een onopvallende kaartprojectie in de bril de route die je fietst. Je hoeft dus niet meer op je mobiel of fietsnavigatie scherm te kijken, je kijkt gewoon door je bril.

Track real-time data

Als je door je bril kijkt zie je via AR (Augmented Reality) daar ook belangrijke statistieken over je fietsrit zoals: snelheid, cadans, afstand, vermogen, hartslag en nog veel meer. En als je er voor kiest kun je hier ook de notificaties van je telefoon te zien krijgen.

Everysight Raptor AR fietsbril
Everysight Raptor AR fietsbril

Neem foto’s onderweg

En als je onderweg een foto wilt nemen kun je met één tik op de bril foto’s en video’s maken met behulp van de ingebouwde hoge-resolutie camera.

Bekijk hoe de Everysight Raptor fietsbril werkt in de video

Meer informatie over de Everysight Raptor bril op de website van Everysight. De bril is nog niet te koop, maar wordt wel al volop getest en is naar verwachting aan het einde van het jaar te koop.

Voor andere hippe fietsbrillen check BOL.com