LIVALL Smart: Fietshelm met Bluetooth, richtingaanwijzer en verlichting

Ook LIVALL heeft een slimme helm op de markt gebracht. De helm heeft een geïntegreerde luidspreker om onderweg naar muziek te luisteren en verlichting die ook gebruikt kan worden als richtingaanwijzer. 

Naast de veiligheid die de helm biedt kan de helm ook onderweg foto’s te maken en een automatisch SOS-signaal te verzenden. Veel technische snufjes in deze helm en dus absoluut geschikt voor fietsende gadget-freaks. 

 

Bestel de Livall smart fietshelm nu bij BOL.com

Bluetooth – voor telefoongesprekken

Eén van de functies van de Livall fietshelm is de mogelijkheid om telefoongesprekken te voeren met behulp van de ingebouwde microfoon en bluetooth speakers. Een windbreker zorgt ervoor dat je goed verstaanbaar bent. De telefoon kan gemakkelijk op het stuur geplaatst worden met behulp van de telefoonhouder.

Verlichting

De lampjes aan de achterkant van de helm zorgen ervoor dat je goed zichtbaar bent in het donker en kunnen ook gebruikt worden als richtingaanwijzer. De LED-lampjes hebben ook een ‘SOS-functie’  – als je valt wordt dit gedetecteerd door de helm. 

Hoe werkt de Livall helm

Bediening

Het bedienen van de verschillende functies van de Livall fietshelm gaat met behulp van de ‘Bling Jet’. Deze maak je vast op je stuur en werkt samen met de Livall Riding App (gratis download, iOS en Android). Met de Bling Jet kun je o.a. de richtingaanwijzer van de helm bedienen. Daarnaast kun je de  Bling Jet gebruiken voor het nemen van foto’s of video’s vanaf je telefoon of het kiezen van een muzieknummer.

livall_fietshelm_verlichting
Livall fietshelm met richtingaanwijzer

Bestel de Livall smart fietshelm nu bij BOL.com

 

Specificaties:

  • geïntegreerde stereoluidspreker in de helm
  • microfoon, beschermd tegen wind
  • bediening middels knoppen op de helm
  • bluetooth-verbinding met de Livall app: telefoontjes opnemen, muziek afspelen, walkietalkie, achterlichten aan- en uitzetten, richtingaanwijzer, automatisch SOS-signaal verzenden, tochten registreren en analyseren
  • Batterij: tot 10 uur gebruik, ca. 180 dagen standby, ca. 2 uur laadtijd
  • Verlichting: 8 full-color LED achterlichten met 3 left-turn/right-turn signal lights
  • Drie knoppen: start up (play,pause,power off), volume + (next song), volume – (previous song)
  • Gewicht: ca. 279 g