Reelight CIO fietslamp – de fietslamp die werkt zonder batterijen

Fietslampen zonder batterijen kennen we natuurlijk al maar daar stond dan meestal een zwaartrappende dynamo tegenover. De Reelight CIO fietslamp werkt ook zonder batterijen en heeft het nadeel van de dynamo niet deze werkt nl. op magnetische energie. Deze fietslamp maakt geen gebruik van een dynamo maar van magnetische energie. Het resultaat is een fietslamp die zichzelf van stroom kan voorzien. Je hoeft dus nooit geen batterijen meer te kopen voor je fietslamp!

 

De lamp bestaat uit 2 onderdelen: de lamp zelf zet je aan je frame of stuur vast. Het tweede onderdeel kun je aan je spaak vastmaken. Tijdens het fietsen maken de CIO-lamp verbinding met de magneet aan je spaak. De CIO Reelight gebruikt deze magnetische energie om een ​​knipperende modus te produceren. Bestuurders en andere fietsers zullen altijd in staat zijn om te zien waar je bent voor maximale veiligheid. Als je stopt of remt, blijft het CIO ReePower ™ back-up lampje gedurende twee minuten knipperen om ervoor te zorgen dat je zichtbaar blijft.

Reelight CIO fietslamp zonder batterij
Eenvoudige bevestiging van de Reelight CIO fietslamp

De Reelight CIO fietslamp is volledig waterdicht en eenvoudig te bevestigen met het gepatenteerde bevestigingssysteem. Je kunt het ook moeiteloos van fiets naar fiets verplaatsen, ideaal voor mensen met meerdere fietsen.

Voor meer informatie over de Reelight Cio lamp: www.reelight.com

Voor andere goede fietsverlichting: