Revolights – fietsverlichting met extreem goede zichtbaarheid

Traditionele fietsverlichting richt zich vooral op het zichtbaar zijn aan de voor- en achterkant van de fiets. Revolights ontketende een revolutie in de fietswereld. De fietsverlichting van Revolights zorgt ervoor dat je ook aan de zijkanten van je fiets goed zichtbaar bent. En daarnaast zien ze er ook nog heel cool uit en lijkt het alsof je op een Tron fiets rijdt als ze aan zijn…

 

Bevestiging op je fietswiel

De Revolight zitten op een set van twee aluminium velgen met geïntegreerde revo-ringen (voorwiel met witte leds en achterwiel met rode leds). De verlichting wordt van stroom voorzien door USB-oplaadbare batterijen die direct in de ringen klikken.

Remlicht achter en richtingaanwijzer

De fietsverlichting van Revolights komt ook met een remlicht functie. De geïntegreerde sensoren van de Revolights zijn in staat om een ​​snelheidsverlaging te detecteren, waardoor het remlicht wordt geactiveerd. Hierdoor wordt het verkeer door een aantal unieke blinks gewaarschuwd dat je fiets van snelheid verandert. Daarnaast kun je de lichten via de app ook nog als richtingaanwijzers instellen.

Lichten gaan automatisch aan

De lichten worden automatisch ingeschakeld wanneer je ze nodig hebt – zoals wanneer je een rit begint of wanneer het donker wordt.

Weer alert

De intelligente weersvoorspelling helpt je eraan om een ​​jas mee te nemen als het later regent maar weet ook of het zonnig is voor de gehele rit (en of het dus handig is om zonnebrand mee te nemen).

Rit tracking en resultaatanalyse van je fietsrit

De lichten in combinatie met de app volgen je rit met hoge nauwkeurigheid en dat geeft je automatisch ritdata, zoals snelheid en afstand. Ook je prestaties worden automatisch getoond.

Batterij status

De batterijstatus wordt in real-time weergegeven en je ontvangt waarschuwingen als de batterijen bijna leeg zijn.

De Revolights zijn in Nederland o.a. bij Bol.com te koop.

Revolights fietsverlichting
Revolights fietsverlichting
€199.95 – Gratis verzending!


Bestel de Revolights nu bij BOL.com »

Lees meer over de Revolights