Smart pedal – anti diefstal en activiteiten tracker in de pedaal van je fiets

SMART PEDAL

Voorkom dat je fiets gestolen wordt met deze slimme fiets trapper. Deze slimme fiets pedaal biedt een eenvoudige oplossing voor fietsendiefstal. De pedaal heeft een ingebouwde GPS module waarmee je de positie van de fiets op elk moment kunt zien in de app. De fiets eigenaar krijgt direct een bericht wanneer de fiets wordt verplaatst en kan de fiets dan snel lokaliseren via de bijbehorende app. Je kunt deze locatie mogelijkheid ook gebruiken als reminder waar je je fiets ook al weer geparkeerd had.

 

Activeiten tracker

De slimme fiets pedaal registreert ook automatisch de snelheid, route, helling, en het aantal verbrande calorie├źn op elke fietstocht. Deze statistieken worden kun je in de app bekijken en worden ook naar de cloud geupload.

Opladen

En andere mooie optie van de pedaal is dat deze zijn eigen stroom genereert – hij laadt dus op als je fietst. Je hoeft het pedaal dus niet apart op te laden.

Makkelijk te installeren

De installatie is simpel en snel en vereist geen mechanische vaardigheden. De pedaal kan alleen weer worden verwijderd met behulp van speciaal gecodeerde sleutel van de eigenaar, dus kan er niet makkelijk weer af gestolen worden. Het pedaal is elegant ontworpen met een aluminium behuizing.

De smart pedal wordt in 2017 leverbaar. Meer informatie vind je op de Smart pedal website.

Plaats een reactie