Smarthalo – fiets navigatie en veel meer

De Smarthalo is een fiets gadget die volgepakt zit met functionaliteiten. Navigatie, activiteiten tracker, verlichting, waar stond mijn fiets ook alweer en zelfs ook een afschrikmiddel voor fietsendieven – de Smarthalo heeft het allemaal.

 

SmartHalo is voorzien van een touch interface, 25 hoge intensiteit LED’s om te communiceren, een ingebouwde versnellingsmeter en magnetometer. Via Bluetooth kunt je het apparaat koppelen aan je telefoon.

Navigatie

Met behulp van een app op je telefoon kun je met SmartHalo de snelste en veiligste route volgen naar je bestemming. De Smarthalo doet dit door middel van turn by turn navigatie zoals we dat bijvoorbeeld ook van Google maps kennen.

Ook kan de Smarthalo kompas navigatie aan (op dezelfde manier als de Beeline). De lichten op het scherm zullen je dan de juiste richting op sturen, en hoe dichter je bij je bestemming komt hoe groener de aanwijzer wordt.

Waar stond je fiets ook alweer

Als je niet meer weet waar je je fiets geparkeerd hebt, zal de smarthalo je de weg wijzen. En als iemand knoeit met je fiets terwijl je weg bent activeert de interne bewegingssensor van de SmartHalo een luid alarm om de fietsendief af te schrikken.

Notificaties voor inkomende gesprekken en berichten

Tijdens het rijden waarschuwt SmartHalo waarschuwt je over inkomende gesprekken en sms-of weeralarm direct op uw stuur. Voor degenen die graag bij te houden van hun ritten te houden, SmartHalo registreert je vooruitgang zo snel als je trappen-niet nodig om op een knop op start drukt. Visualiseer de gegevens in de app, zet fitness doelen, of exporteren waar u maar wilt.

Met ingebouwde verlichting

Zodra de zon ondergaat, zal de ingebouwde 200-lumen lamp op de SmartHalo automatisch aan gaan. Je hebt dus geen aparte voorlamp meer nodig.

Bestel de SmartHalo bij Coolblue (Prijs €199,= op 8 augustus 2017):
Bestel de smarthalo nu bij coolblue.nl

 

Fitness tracker

En alsof dat nog niet genoeg was – de Smarthalo kan je ook helpen je fitness doelen te halen. Stel de doelen via de app in, en volg je vorderingen op het Smarthalo scherm op je stuur.

SmartHalo blijft permanent op je fiets zitten met fraudebestendige schroeven. Het apparaat past op alle standaard sturen (22,2 mm, 25,4 mm en 31,8 mm) en is daarmee geschikt voor elektrische fietsen, mountainbikes en racefietsen. De Li-Polymer batterij houdt het ongeveer 3 weken vol voordat deze opgeladen moet worden.

Bekijk de Smarthalo video

Bestel de SmartHalo bij Coolblue (Prijs €199,= op 8 augustus 2017):
Bestel de smarthalo nu bij coolblue.nl

Plaats een reactie