Wahoo ELEMNT Bolt – GPS fiets computer met navigatie

De Wahoo ELEMNT BOLT is de eerste volledig aerodynamische GPS fietscomputer. Met deze fietscomputer kun je je snelheid en hartslag bijhouden en je kunt hem dankzij de GPS module ook gebruiken voor navigatie.

De fietscomputer integreert mooi in de meegeleverde houder en met aerodynamisch bedoelen ze dat het systeem zo min mogelijk wind vangt als je er mee gaat fietsen. De unit is uitgerust met Bluetooth en ANT + dual-band technologie waardoor de ELEMNT BOLT makkelijk verbinding maakt met de verschillende sensoren die je aan dit systeem kunt koppelen. Let op: de snelheidssensor, vermogenssensor en cadanssensor moet je er dus wel apart bij kopen.

 

Companion app

De fietscomputer werkt met de gratis ELEMNT companion app (beschikbaar voor Android en iOS). In de app kun je profielen aanpassen, prestaties volgen en je data delen.

De ELEMNT Bolt integreert ook met Strava. Upload je favoriete Strava-segmenten naar ELEMNT BOLT en krijg een notificatie als ze op je route komen. Vervolgens kun je je voortgang afzetten tegen je PR.

Bekijk de video van de Wahoo ELEMNT Bolt GPS fietscomputer

Koop nu

De Wahoo ELEMNT BOLT is o.a. verkrijgbaar bij  de volgende winkels:

Bol.com – €239,99
gratis verzending
Bestel nu bij Bol.com »

Coolblue – €239,99
gratis verzending
Bestel bij Coolblue »