Zackees – fietshandschoenen met richtingaanwijzer voor je fiets

De Zackees zijn fietshandschoenen met ingebouwde richtingaanwijzer voor je fiets. Je kunt de richtingaanwijzer makkelijk aan zetten als je je hand uitsteekt op de fiets. Als je je duim en wijsvinger op elkaar houdt gaan de led-lichtjes van de richtingaanwijzer branden. Dit maakt je als fietser in het donker goed zichtbaar voor auto’s.

De lichtjes in de handschoenen zijn energiebesparende 54 lumen LED’s. Ook hebben de handschoenen een ingebouwde lichtsensor die er voor zorgt dat de lichtjes overdag 4x meer licht afgeven voor een betere zichtbaarheid.

 

Daarnaast zijn de handschoenen gemaakt van waterbestendig spandex en hebben een voering van fleece zodat ze ook nog eens goed warm zijn in regen en sneeuw. Op de vingertoppen van de handschoenen zit een stukje stof dat ervoor zorgt dat je ook je mobiel nog steeds kunt bedienen als je de handschoenen aan hebt.

De Zackees zin in Californiƫ ontworpen door een voormalig Google Engineer en op dit moment vanuit Nederland te bestellen via de Zackees site. Prijs: $79,95 (ex. verzending)

Bekijk in de video hoe de Zackees handschoenen met richtingaanwijzer werken:

Kenmerken

  • Energiebesparende, 54 lumen LED’s
  • Ambient Light Sensors om de helderheid 4x te verhogen tijdens de dag en te verminderen tijdens de nacht
  • Waterbestendige spandex en fleece voering
  • Speciale handschoen tips voor mobiele telefoon schermen
  • Geleverd met 2 paar oplaadbare coincell batterijen en oplader

Plaats een reactie